Through the Garden Gate-House #17

The owners of this home wanted something low maintenance, child friendly and functional with a contemporary feel.  The front gardens’ steep incline is terraced using stone and planted with specimens that don’t obstruct their view and have visual impact in the winter months.

The back garden consists of two levels.  The first consists of a small patio and leads up to an upper level with a natural stone wall, timber pergolas and a hot tub.  Even the barbecue is built into the stone creating smooth lines and structure.  The mainly white colour scheme is supported with plantings of Kouse dogwoods, alliums, astilbe and tiarellas.

 

 

 

 

 

 

 

Share this with your friends:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Speak Your Mind

*